Kehonhallinnan haasteet baletin harjoittelussa -kurssi 2.9.2018

 
 

Balettipedagogit ry järjestää jäsenilleen ja muille aiheesta kiinnostuneille Kehonhallinnan haasteet baletin harjoittelussa -kurssin sunnuntaina 2.9.2018 Balettioppilaitoksen tiloissa Leipätehtaassa Helsingissä (Kaikukatu 4 A). Päivä alkaa Progressing Ballet Technique -tutustumistunnilla ja jatkuu fysioterapeutin pitämällä työpajalla. Päivän lopuksi keskustelemme ensimmäisistä kärkitossukoreografioista.

Kurssin hinta:

Jäsenet: 30 euroa
Muut: 50 euroa

Kurssin ohjelma:

sunnuntai 2.9.2018
10.00-11.30 Progressing Ballet Technique -tutustumistunti, opettajana Jaana Reinikka (sertifioitu PBT-opettaja).
11.45-13.45 Työvälineitä kehonhallinnan haasteisiin, opettajana fysioterapeutti Jaana Nurminen
14.15-15.45 Ensimmäiset kärkitossukoreografiat, keskustelun vetäjänä Sanna Leino.

Tule kurssille liikkumiseen sopivissa vaatteissa. PBT-tunnille tarvitset mukaan myös itsellesi sopivankokoisen jumppapallon (halkaisijaltaan 55-75 cm). Järjestäjän puolelta tuodaan muutama jumppapallo, mutta niitä ei kaikille riitä. Tunnilla ollaan joko paljain jaloin (suositus) tai sukat jalassa. Mielellään ihonmyötäiset vaatteet, jotka eivät haittaa työskentelyä pallon kanssa.


Työvälineitä kehonhuollon hallintaan -osuuden aiheena on kehon haasteet baletin harjoittelussa keskittyen jalkaterien- ja alaraajalinjauksien sekä lantion alueen kehollisiin vaatimuksiin mm. aukikierron ja muiden baletin linjauksien toteuttamisessa.

Jaana Nurminen on valmistunut Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksesta, jonka jälkeen hän työskenteli tanssijana pääasiallisesti ulkomailla. Nykyiseltä ammatiltaan Jaana on fysioterapeutti ja työskentelee paljon tanssijoiden ja muiden taitolajien harjoittajien parissa.


Ensimmäiset kärkitossukoreografiat: Keskustelua ja yhteistä ajatusten sekä ideoiden jakamista kärkitossuilla vasta aloittaneiden liikemateriaalista ja esitystansseista. Keskustelua johtaa Sanna Leino.

Ilmoittautuminen ja maksaminen

Ilmoittautuminen tapahtuu nettilinkin kautta.
Muista maksaa kurssimaksu vahvistuksena ilmoittautumiselle. Ota maksukuitti mukaan ja näytä se kurssille tullessasi.
Kurssimaksu maksetaan tilille IBAN: FI27 1279 3000 5096 34, BIC: NDEAFIHH / Balettipedagogit ry.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin koskien kurssin sisältöä ja aikataulua.

Tervetuloa kurssille!